MLL paikallisesti:

K-Market Herkkupuoti

K-Market Tieteenkatu

Viialan kotileipomo

MLL Hervanta on Mannerheimin Lastensuojeluliiton itsenäinen paikallisyhdistys. Vastaamme itse toiminnastamme, mutta saamme tietysti tukea ja turvaa valtakunnalliselta kattojärjestöltämme. Käytännössä olemme iloinen ja aktiivinen joukko hervantalaisia pienten lasten vanhempia. Asennoidumme lapsiperheen arkeen rennolla ja positiivisella mielellä ja tuemme toinen toistamme vanhemmuuden vaativalla taipaleella.

Lapset, lapsuuden arvostaminen ja perheiden hyvinvointi ovat meille kaikki kaikessa. Poliittisesti, uskonnollisesti ja aatteellisesti olemme sitoutumattomia.

MLL Hervannan yhdistykseen saat yhteyden sähköpostitse mll.hervanta@gmail.com. Kysymyksiä, palautetta ja toiveita voit esittää myös Facebookin välityksellä tai käyttämällä vasemmalla olevaa palautelomaketta.

Yhdistyksemme hallitus vuonna 2019

TehtäväNimi

Riina Ahonen
Varapuheenjohtaja

Katariina Haikara

Sihteeri ja

jäsenvastaava

Reetta Puronvarsi

RahastonhoitajaKirsi Tontti
PerhekahvilavastaavaSatu Järvisalo

Yhdistyksemme hallitus vuonna 2018

TehtäväNimi

Puheenjohtaja ja

Jäsenvastaava

Riina Ahonen
VarapuheenjohtajaSari Nikunen
SihteeriMinna Lamminsaari
RahastonhoitajaVeera Honkala

Tule mukaan!

Yhdistyksemme etsii lisää aktiivisia vapaaehtoisia toimijoita mukaan iloiseen porukkaamme. Jos haluat olla mukana vaikuttamassa asuinalueesi perheille suunnattuihin tapahtumiin ja asioihin, ota rohkeasti yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää yhdistyksemme toiminnasta ja siitä miten pääset mukaan. Pienelläkin osallistumispanoksella on suuria vaikutuksia!

Haluaisitko auttaa MLL Hervannan yhdistyksen toimintaa, mutta et pysty sitoutumaan säännöllisesti? Voit itse valita milloin pääset mukaan ja kuinka paljon pystyt auttamaan. Apu voi olla vaikkapa kirppispöytien kantamista tai mainosjulisteiden viemistä ilmoitustauluille.

Jos olet kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta ja  puuhastelusta yhdistyksessämme, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse: mll.hervanta@gmail.com.

Liity jäseneksi

Liittymällä yhdistyksemme jäseneksi annat tärkeän panoksesi toimintamme tukemiseen! Lisäksi saat itsellesi upeita etuja, kuten MLL:n Lapsemme-lehden kotiisi neljästi vuodessa ja alennuksia sekä paikallisista liikkeistä että valtakunnallisesti! Katso tarkemmin alta kohdasta Jäsenedut. Jäsenmaksu on aikuisjäseneltä 25 euroa vuodessa.

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä lomakkeen MLL:n valtakunnallisilla verkkosivuilla. Linkki vasemmassa sarakkeessa. Katso myös valtakunnalliset jäsenedut.

Huom! Hervannan yhdistyksen löydät helpoiten laittamalla postinumerohakuun Hervannan alueen postinumeron eli 33720

Tiesithän, että hallituksen kokoukset ovat kaikille jäsenille avoimia tapahtumia, joissa MLL Hervannan toimintaan pääsee vaikuttamaan suoraan? Vuosittain kevät- ja syyskokousten ohessa vietetään vanhempien rentoutusiltaa mm.  saunomisen merkeissä. Tervetuloa mukaan!

Ota yhteyttä

Yhdistykseemme mahtuu aina mukaan lisää vapaaehtoisia. Näissä ja muissakin asioissa yhteyttä voi ottaa osoitteeseen:

mll.hervanta@gmail.com

Palautteet ja toiveet

Liity jäseneksi -linkki
Liity jäseneksi täyttämällä nettilomake. Muista valita paikallisyhdistykseksi Hervannan yhdistys