Yhdistyksemme hallitus vuonna 2021

K-Market Herkkupuoti

K-Market Tieteenkatu

Viialan kotileipomo

MLL Hervanta on Mannerheimin Lastensuojeluliiton itsenäinen paikallisyhdistys. Vastaamme itse toiminnastamme, mutta saamme tietysti tukea ja turvaa valtakunnalliselta kattojärjestöltämme. Käytännössä olemme iloinen ja aktiivinen joukko hervantalaisia pienten lasten vanhempia. Asennoidumme lapsiperheen arkeen rennolla ja positiivisella mielellä ja tuemme toinen toistamme vanhemmuuden vaativalla taipaleella.

Lapset, lapsuuden arvostaminen ja perheiden hyvinvointi ovat meille kaikki kaikessa. Poliittisesti, uskonnollisesti ja aatteellisesti olemme sitoutumattomia.

MLL Hervannan yhdistykseen saat yhteyden sähköpostitse mll.hervanta@gmail.com. Kysymyksiä, palautetta ja toiveita voit esittää myös Facebookin välityksellä.

Tule mukaan!

Yhdistyksemme etsii lisää aktiivisia vapaaehtoisia toimijoita mukaan iloiseen porukkaamme. Jos haluat olla mukana vaikuttamassa asuinalueesi perheille suunnattuihin tapahtumiin ja asioihin, ota rohkeasti yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää yhdistyksemme toiminnasta ja siitä miten pääset mukaan. Pienelläkin osallistumispanoksella on suuria vaikutuksia!

Haluaisitko auttaa MLL Hervannan yhdistyksen toimintaa, mutta et pysty sitoutumaan säännöllisesti? Voit itse valita milloin pääset mukaan ja kuinka paljon pystyt auttamaan. Apu voi olla vaikkapa perhekahvilan aamupalan laittoa, kirppispöytien kantamista tai mainosjulisteiden viemistä ilmoitustauluille.

Jos olet kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta ja  puuhastelusta yhdistyksessämme, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse: mll.hervanta@gmail.com.

Liity jäseneksi

Liittymällä yhdistyksemme jäseneksi annat tärkeän panoksesi toimintamme tukemiseen! Lisäksi saat itsellesi upeita etuja, kuten MLL:n Lapsemme-lehden kotiisi neljästi vuodessa ja alennuksia sekä paikallisista liikkeistä että valtakunnallisesti! Jäsenmaksu on aikuisjäseneltä 25 euroa vuodessa.

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä lomakkeen MLL:n valtakunnallisilla verkkosivuilla. Hervannan yhdistyksen löydät helpoiten laittamalla postinumerohakuun Hervannan alueen postinumeron eli 33720. Katso myös valtakunnalliset jäsenedut täältä.

Ota yhteyttä

Yhdistykseemme mahtuu aina mukaan lisää vapaaehtoisia. Näissä ja muissakin asioissa yhteyttä voi ottaa osoitteeseen:

mll.hervanta@gmail.com

MLL jäseneksi
Liity jäseneksi täyttämällä nettilomake. Hae yhdistystä postinumerolla 33720 niin löydät Hervannan paikallisyhdistyksen.